Facebook: @lahimmainen.hanko

Etusivu YHTEYSTIEDOT TIETOA MEISTÄ Toiminta periaatteet
EU ruokajako

Miten diakonia tapahtuu

Lahjoitetaan vaatteita, huonekaluja ja lahjakortteja


Kirpputorimme on jo vuosia harrastanut diakoniaa erilaisissa muodoissa. Olemme avustaneet ihmisiä niin kotimaassa kuin ulkomailla antamalla tavaraa, vaatteita kuin myös rahaa erilaiseen diakoniatyöhön. Pääsääntöisesti emme lahjoita käteistä yksityisille henkilöille, mutta olemme lahjoittaneet lahjakortteja K-market, S-ryhmän ja Lidl ketjujen myymälöihin. Joidenkin organisaatioiden kautta olemme rahalla tukeneet erilaista diakoniatyötä.


Olemme myös lahjoittaneet vaatteita, astioita ja huonekaluja niitä tarvitseville ihmisille joilla ei kerta kaikkiaan ole mahdollisuutta niitä edes meidän edullisesta kirpputoristamme ostaa.


Kaikki diakoniatyö on harkinnan varaista, sillä haluamme olla tarkkoja että vähäiset diakoniavarat menevät sitä eniten tarvitsevalle.


Kirpputori Lähimmäisestä jaamme myös EU-ruoka-apua noin kerran kuussa perjantaina klo 10.30 - 13.30 välisenä aikana. Kirpputori Lähimmäisen varoilla kustannamme näiden EU:n lahjoittamien ruokien varastoinnista tulevat kustannukset. Nämä ruokakassit ilahduttavat 100 - 120 hankolaista eläkeläistä tai työtöntä kuukausittain. Ilman Lähimmäisen tiloja ruokakassit jäisivät jakamatta.